Amandelpasta Fatbars!

In de week dat de website dicht was heb ik niet stil gezeten en 2 heerlijke receptjes voor jullie gemaakt. Eentje ervan waren deze prachtige pareltjes van fatbars. Zélf Jasper zelf heeft ze goed gekeurd! Gevaarlijk lekker kan ik uit eigen ervaring zeggen, ze zijn namelijk allemaal op!

Ze zijn super super makkelijk te maken. Ook heerlijk met een schepje fatshake erdoorheen! Banaan én amandelpasta, de beste combinatie!

Je hebt nodig:
2 blaadjes gelatine
50 gram Roomboter
50 gram Amandelpasta
20 gram gehakte Paranoten
20 gram gehakte Pecannoten
15 gram Chocolate Chips
Vloeibare zoetstof

Zet de gelatine te weken in koud water

Smelt de pasta, boter met een swirl vloeibare zoetstof in een pannetje op middelhoog vuur. Als alles zacht is, knijp de gelatine uit en los deze mee op. Roer de gehakte noten er doorheen en verdeel over een silicone bakvorm. (ik haalde hier 6 porties uit)

Verdeel de chocolate chips over de 6 porties. Bewaar in de vriezer voor het lekkerste resultaat
Op deze foto gebruikte ik de chocolatechips van Lily, maar véél beter nog maak je ze zelf!

Volg deze week de pagina voor dát recept!

 

Enjoy your week, enjoy your fatshakes!
Liefs, Bibi

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered