Choco-Choco Lama!

Ik heb het al vaker gezegd. Soms snap ik niet dat ik mijn geld nog uitgeef aan die veel te duren ketochocolade omdat zelf maken gewoon áltijd lekkerder is. Je moet alleen eventjes eens in de zoveel tijd wat maken. Ik bewaar het daarna altijd in de vriezer en heb weer een hele tijd lekkere chocolade op voorraad. 

Deze keer maakte ik pure chocolade, maar zelfs melk en wit is mogelijk.

Het recept is eigenlijk te makkelijk voor woorden en met de leuke vormpjes in bijvoorbeeld een lama vormpjes of de kleine dinosaurussen worden jouw chocolaatjes helemaal gezellig. Je kan ook speciale chocolatechipmolds bestellen. Erg handig om altijd jouw eigen chips in huis te hebben.

En daarmee bedoel ik dus niet de aardappel chips hè. 

Zoals ik altijd zeg, variëren kan je leren. Dat geldt ook bij dit recept. Wissel eens af met kruiden, chili, kaneel, of voeg noten toe. Je kan het zo gek niet bedenken! 

Het enige wat je hoeft te doen is:
100 gram cacaoboter op een laag vuurtje smelten
Voeg, 35 gram erythritol (eventueel wat meer, of wat vloeibaar zoet als je je chocolade wat zoeter wilt), 65 gram Cacaopoeder en 1/2 tbsp vanille extract toe.

Kind kan de was doen toch?

Geniet ervan!
Liefs, Bibi

En indien je macro's telt. Reken altijd de macro's even uit het jouw eigen producten.

 

 

 

5 reacties

  • geplaatst op door PTS Terbaik
    How about the next post? do you

    want

    to create a new theme?
  • geplaatst op door monique
    Hoe maak je de melkchocolade variant?

    dit recept is namelijk super makkelijk en lekker.

  • geplaatst op door Maaike

    Ooh super dit.
    Dank je wel voor het recept. 🤗

  • geplaatst op door Ann

    LOVE IT

  • geplaatst op door Euny

    Geniaaaaaaalll 🤤🤤🤤🤤

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered