Easy Chocolate chips

In mijn vorige post, met die fatbars, kon je lezen dat ik de chocolate chips van Lily's gebruikte. An sich qua ingrediënten prima, maar zelf maken is (natuurlijk) altijd beter. 

Dankzij een super handige mal van Ali kan ik altijd mijn chocolate chips zelf maken. En deze variant wil ik jullie niet onthouden. De kaneel zakt tijdens het opstijven samen met de kristal sweet extra wat naar de bodem, wat zorgt voor een heerlijk crunchie stukje in iedere chip. You have got to love it!

Daarbij komt dan ook nog eens dat ze écht super makkelijk te maken zijn! So let's go!
Dit heb je nodig:
60 gram cacaoboter
25 gram caseïne
25 gram kristal sweet Xtra (je hebt deze van Steviala of van Green sweet Stevia)
3 theelepels kaneel
4ml vanille aroma

Smelt de cacaoboter in een pannetje, voeg alle andere ingrediënten toe en verdeel over een chip mal. Je kan natuurlijk ook wat grotere porties maken, zoals bijvoorbeeld een bonbonnetje, maar hou er rekening mee dat de kaneel dus gaat zakken. Dat zal je zien én proeven in jouw chocolaatjes. 

Ik bewaar mijn chocolaatjes altijd in de vriezer. Zo heb ik altijd een fijne voorraad klaar staan voor bijvoorbeeld over mijn fluff. Toppings maken hem tóch altijd extra af!

Geniet van deze kleine pareltjes!
Laat je onder mijn post op instagram weten als jij ze hebt gemaakt?

Liefs! Bibi

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered