Hey jij daar!!

Hey jij!

Hoe voel je je vandaag? Zit je er lekker bij?
Hoe voelt je hoofd, hoe voelt je lijf?

Mijn lijf voelt goed, rustig en stabiel. Als je me nu zou kunnen zien zou je in mijn ogen een kleine twinkeling zien, omdat ik super excited ben. Ik ben namelijk vanaf vandaag het gezicht van KetoBalans! Yes it’s me! Bibi!
14 februari 2020 heb ik mijn eet- en drinkpatroon volledig omgegooid. Ik ben gestopt met overmatig drinken en heb mijn voeding aangepast naar keto. Laat mij nou vandaag aan jou vertellen dat dat het beste cadeau was wat ik mezelf in tijden heb gegeven, er is sinds die tijd zoveel veranderd in mijn energie, mijn lijf, mijn gewoontes en bovendien mijn uiterlijk. This is it. Dit verhaal mag iedereen horen, dit moet iedereen weten.
Ik ben dan ook écht trots dat Jasper me heeft gevraagd om zijn product mee te vertegenwoordigen, en om deel uit te maken van het Ketobalans team!
Het omgooien van je levensstijl in een wereld die volledig op westerse voeding is gericht kan soms lastig zijn. Alle producten die je hierin steunen zouden omarmt moeten worden als je het mij vraagt!
Ik zal jullie gaan voorzien van recepten, blogs, en nieuwsbrieven. Jullie gaan dus nog veel van mij horen.
Laten we allemaal zorgen dat we ons lijf het best mogelijke geven. Elke dag opnieuw.
Vergeet suikerpieken, Go Keto!
Heel veel liefs, 
Bibi - Ketobalans

1 opmerking

  • geplaatst op door Mirjam

    Hoi BiBi,
    Voor mij nog steeds bijzonder. Ik weet nog dat we elkaar tegen kwamen op school en vond het prachtig, mooi waar je aan gewerkt hebt en nog steeds. De wilskracht en motivatie van jou siert!! Ik zou dit ok graag willen, maar ben bang dat ik hiervoor niet in aanmerking komt. Zelf vind ik persoonlijk dat ik naar mijn lichaam en gevoel moet luisteren en op dit moment zou ik graag 5 kilo willen afvallen. Er komen steeds meer kilo’s bij en het voelt voor mij niet goed. Mijn eetpatroon is veranderd van “gezond” naar alles eten…en het wordt steeds erger. Ik let niet meer naar wat ik eet en drinkt.Heb je tips? Ik hoor het graag . Ik kan tegen een stootje 😂
    Gr Mirjam

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered