Keto Focaccia

Een lekker borrelbrood, of een goed broodje bij de soep mis ik nog wel! 
 
Met dit recept voor focaccia kun je lekker variëren, wat dacht je van lekkere olijven toe te voegen? Of zongedroogde tomaatjes? Hier kun je eindeloos je eigen smaak aan geven. 
Op m'n website en instagram staan nog meer lekkere borrelbroodjes, neem eens een kijkje.
Voor de basis heb je nodig: 
 
Ingrediënten:
- 50 gr amandelmeel
- 10 gr kokosmeel
- 1 tl bakpoeder
- 2 tl Italiaanse kruidenmix
- 1 teentje knoflook
- 4 zongedroogde tomaten
- 3 eieren
- 25 gr gesmolten roomboter
- verse rozemarijn
- verse tijm
 
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C
Meng in een grote kom het amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, Italiaanse kruidenmix, 1 teentje fijngehakte knoflook.
Snij de zongedroogde tomaatjes klein en voeg toe aan het meelmengsel.
Doe de eieren erbij met de gesmolten roomkaas en laat alles goed mixen in de keukenmachine.
Leg een vel bakpapier in de ovenschaal en giet het mengels erin. Bestrooi met verse rozemarijn en verse tijm.
Bak de focaccia voor 20 minuten.
Eet smakelijk!
 
Voedingswaarde 1/6:
- Kcal 135
- Khd 1.5
- Ei 6.2
- Vet 11.2
 
Heb jij dit recept gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je erin taggen met @keto_ilona
 
Liefs, 

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered