Keto Pizza Fragola

De pizza waarvoor ik altijd vooraan stond als ze het weer bij Happy Italy verkochten! Maar nu was het tijd voor de keto variant! Weg met alle suikers, stiekem vond ik dit ook nog eens lekkerder ook :) 
dit recept is van m’n eigen website
op m’n instagram heb ik ook nog veel lekkere dingetjes voor jullie staan 
 
Wat heb je nodig? 
Ingrediënten:
- 2 eiwitten
- 1 tl bakpoeder
- snufje kaneel
- 60 gr mascarpone
- aardbeien
 
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150ºC.
Klop de eiwitten stijf op met de bakpoeder en een snufje kaneel.
Leg een bakpapiertje op een bakplaat en vet dit goed in.
Maak nu een cirkel van de eiwitten in het midden van de bakplaat en verdeel bak voor ca. 20 minuten in de oven.
De bodem is goed als je het lichtjes kan optillen en niet meer aan het bakpapier vast blijft zitten.
Laat eventjes afkoelen en besmeer dan met een royale laag mascarpone.
Snij de aardbeien in kwartjes en verdeel naar smaak de aardbeien erover.
Strooi de poedersuiker (steviala frost) erover en eet smakelijk!
 
Voedingswaarde hele pizza:
- Kcal 280
- Khd 7.6
- Ei 10.7
- Vet 21.6
 
Heb jij dit recept gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op Social media, mij kan je erin taggen met @keto_ilona en @ketobalans 
Liefs, 
 

1 opmerking

  • geplaatst op door Sabrina

    Ohhhhh Yammieee😋
    Ik herken ’m meteen haha..
    Hier nog een oldschool happy Italy fan
    Thanks 😃👍

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered