Keto Strawberry Oat Crumble

Dit is een onwijs lekker crumble, die eigenlijk het lekkerste is om nog warm te eten, klinkt toch als een heerlijke dessert? 
 
Heb jij al geëxperimenteerd met de lekker Fatshake? 
Ik heb nog veel meer recepten op mn instagram of website, neem eens een kijkje voor nog meer inspiratie :) 
Ik heb dit gemaakt voor 4 porties:
 
Ingrediënten:
- 400 gr aardbeien
- 100 gr OKONO Granola, no nuts, no glory
- 110 gr amandelmeel
- 30 gr roomboter
 
Bereiding:
Smelt de roomboter en verwarm de oven op 180ºC.
Giet de gesmolten roomboter bij het amandelmeel en verdeel de bodem van je bakvorm.
Druk het stevig aan met de achterkant van een lepel of met een glas.
Bak dit voor ca 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak intussen de aardbeien schoon en snijd ze in kwarten, pak een pannetje en zet op laag vuur. Voeg de aardbeien en zoetstoffen hier aan toe en roer door tot de aardbeien wat zachter zijn geworden, je kunt ze eventueel nog iets fijner prakken als je dat lekkerder vind.
Giet het over de bodem en top af met de OKONO Granola.
Bak af voor ca 20 minuten voor een lekkere crumble
Het lekkerste is het om dit nog warm te eten, maar ook afgekoeld kan het prima!
Eet smakelijk
 
Voedingswaarde 1/4:
- Kcal 386
- Khd 7.6
- Ei 10.6
- Vet 32.5
 
Heb jij dit gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op Social media mij kan je erin taggen met @keto_ilona en @ketobalans
Lieve groetjes, 
 

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered