Stop je nu met Keto?

Dit is DE vraag die mensen die al een tijd met ketogeen eten bezig zijn zeker al hebben gehad. Waarschijnlijk vooral de mensen die op gewicht zijn. 

"Nu ben je klaar met afvallen, dan stop je toch met keto?"

HA HA HA
Nee even zonder gekheid, eigenlijk weet je bij voorbaat al dat diegene die de vraag stelt zelf géén ervaring heeft met keto. Want het afvallen is maar zo'n klein stuk van ketogeen eten. 

Ik ervaar het soms als een soort missie om iedereen kennis te laten maken met ketose. Het gevoel, de rust die het in je hoofd kan brengen, de energie die je door je lijf voelt gieren, de focus, en ja, de verbranding. 

Gisteren moest ik naar de tandarts, ik vind dat een hel. Vroeger zou ik een paar shots wodka nemen voor mijn bezoek maar die optie is er inmiddels ook niet meer. Mijn eigen zus is tandarts maar ik ga bewust niet bij haar in de praktijk. Ben veel te bang dat ik ooit haar vingers eraf bijt.
Ik heb eigenlijk nooit gaatjes hoor. Enkel wat tandsteen achter mijn spalkje van de beugel. Bij het schoonmaken daarvan (vooral elektrisch), rollen de tranen vaak over mijn wangen. Deze keer begon de assistente over keto. Hoe ik zoveel was afgevallen, wat ik had gedaan en hoe ik erbij kwam. Steeds tussen het schoonmaken door mocht ik een stukje van mijn passie met haar delen. Ik was daardoor zo rustig, zo bezig met wat ik graag deel, dat ik de behandeling helemaal niet als spannend ervaarde. 

Dit soort gebeurtenissen vertellen mij dat ik het goed doe. Dat het juist is voor mij om niet alleen ketogeen te eten, maar dit ook aan te nemen als mijn passie. Mensen te helpen, kleine zetjes te geven of grote schoppen onder hun billen. 

Ik ben er om recepten te delen en om passie te delen. Dat maakt me blij. Dat sterkt mij, en daarmee sterk ik jou!

Ik som de voordelen van ketogeen-eten nog even voor je op... 
- Gewichtsverlies
- Meer energie EN op een constanter level
- Cognitief beter
- Mentaal helderder
- Verbetering van fysieke kwalen, denk aan acné, hoofdpijn, ontstekingen. 

Ga jij ook mee op avontuur? 
Zoals op mijn instagram staat is mijn DM altijd open. Voor de minder digitaal aangelegde mensen onder ons bedoel ik daarmee dat je me áltijd een berichtje mag sturen via mijn instagram pagina. https://www.instagram.com/my.keto.cloud/


Als jij mij de vraagt stelt of ik nu ik op gewicht ben stop met ketogeen eten is mijn antwoord in elk geval heel erg kort en simpel.
NEE.

 

Liefs, Bibi

2 reacties

  • geplaatst op door Greet

    Heel mooi gezegd Bibi. De passie straalt er zo vanaf. Ik word er instant blij van dat dit mssn ook wel eens voor mij gaat lukken. Passie, gedrevenheid… gewoon zalig ❤

  • geplaatst op door Faat

    Weer een fijne blog Bibi! En ook super fijn dat het bij de tandarts meeviel 💪🏾🧡

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om je de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered